Крадци во Италија ископале тунел под банка, па се заглавиле и барале помош од полиција

Имале план, но не им појде од рака

На крај мораа сами да се пријават во полиција за да се спасат

Банда крадци на банки била морала да повика полиција за да ги извлече од тунел кој самите го ископале.

До ваквата ситуација дошло откако за време на грабежот тунелот се срушил.

Спасувачките екипи извлекле еден од повреден човек од срушениот тунел, по што бил пренесен во болница.

Полицијата пак ги привела останатите тројца соучесници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *