Со часови ги барала своите вештачки заби а на крај ги пронашла кај кучето

Кучето Луна стана вистинска сензација откако необичните фотографии се појавија по социјалните мрежи.

Едно семејство од Бразил пред неколку месеци ја вдомиле Луна, но поради обврски морале да ја остават на чување кај нивната баба.

За време на тие неколку часа кога бабата спиела, Луна одлучила да се забавува.

Старицата , пред да заспие ги извадила своите вештачки заби (вилици) и ги ставила под перница, меѓутоа Луна ги пронашла и тука започнала забавата а така настанале и урнебесните фотографии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *