Фото: Жешко море,девојка без бикини…

Се топат планините, морето е жешко. На црногорска плажа една девојка ги соблече гаќичките и се обиде да добие подобра боја на пеколното сонце.

Фотографија од плажа во Црна Гора со брзина на светлината се шири преку социјалните мрежи.

Метеоролозите од Балканот најавуваат високи температури во регионот. Најдобар одгворо6т за топлото време е морето.

Покрај разладување на плажа може да добиете и посакуван темен тен, што им е многу значајно посебно на младите девојки, поради тоа што темниот тен покрива бројни недостатоци.

На фотографијата на објавена на социјалните мрежи која предизвика воодушевување кај мажите , може да се види една девојка која дури ги соблекла и гаќичките за да фати што подобра боја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *