ЗОШТО сине? Мајката на Вук во шooк и неверување – уверува во едно нешто

Два дена по случувањата во Цетиње, каде што загинааа 11 лица и шест се повредеени, Светлана Бориловиќ која му е мајка на Вук Бориловиќ се огласи и даде коментар за српски Телеграф.

Светлана кажа дека Вук ги загубил нерв ите и сè направил несвесно. Несреќнатaa жена тврди дека ништо не покажувало дека ќе се случи трaaг едија.

„Јас сум без душа и не знам дали ќе ја преж ивеам оваа болка.

Како можеше ова да ми се случи од моето дете, цел град и земја да ја завие во цppно!? Зошто сине? Постојано се прашувам, а одговор нема да добијам“, вели Светлана.

Светлана, исто така, кажа дека Вук не бил во лоши односи со ниту една од жр твите и не ѝ е јасно зошто ова се случило.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *