Oна кога паркираш под дрво, а кога фаќа невреме: Стрaшнo – си го спаси автомобилот во последен момент (ВИДЕО)

Паркирај совесно не секогаш значи дека треба да се паркирате позади дрво за да си ја спасите колата од сонце.

Бидејќи, не дај Боже може да се случи невреме како ова од видеото кое може да направи потешки последици за вас и вашиот автомобил.

Таков е случајов и во видеото во кое се гледа дека сопственикот за среќа си го спаси во последен момент.

Погледнете што се случило

Видео

Мораме да признаеме, имал голема среќа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *