Најубавите личности се раѓаат во овие три хороскопски знаци

Џулија Робертс е родена на 28. октомври 1967. година во знакот на Скорпија.

Иако на убавината е тешко да се гледа како на нешто универзално, сепак постојат некои заеднички карактеристики.

Како и особините и карактерот, така и убавината може да биде предодредена од хороскопскиот знак, а се чини дека ѕвездите се најмногу наклонети кон следните три:

Терезија
Многумина се сложуваат дека во знакот на Терезија се раѓаат најубавите луѓе. Тие се префинети и отмени и ретко кога имаат некакви недостатоци како голем нос, криви заби и слично. Тие се привлечни и зрачат со посебна убавина.

Скорпија
Скорпиите имаат многу впечатливи лица. Често зрачат со посебен сексапил кој се карактеризира со полни усни, убава коса и заводливи очи. Ретко која Скорпија има проблеми со тежината или кожни неправилности.

Јарец
Јарците, а особено жените родени во овој знак, имаат препознатлива фигура на песочен часовник и истакнати облини. Најчеста моќна физичка карактеристика им е прекрасната насмевка, но и тоа што секогаш изгледаат уредно и дотерано.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *