Габриел Бајрам осуден со казна затвор за тепањето келнер и фрлањето тањири

Габриел Бајрам признал дека е виновен за насилството во еден скопски ресторан, па Кривичен суд му изрече три месеци затвор за фрлање шишиња и чачи кон келнерот, објави „А1он“.

Синот на починатиот пратеник Амди Бајрам ја дозна казната, а исто така условна казна беше изречена и за неговиот син.

Бајрам досега помина еден месец зад решетки, зашто Обвинителството сметаше дека може да избега и да влијае на сведоци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *