Јадни деца што јадат: Снимила како подготвува вечера за 11 малечки, а на критиките не им доаѓа крај

Јадни деца, што се мора да јадат, напишала една тиктокеркаа, а мислењето на многумина е дека храната личи на затворска, но набрзо се огласија и оние кои цврсто застанаа во одбрана на мајката

Трудна мајка од Њујорк Вероника Мерит која има 36 години, но и 11 деца неодамна на Тикток покажа како подготвува храна за нејзините 11 деца. Некои во тоа видоа прилика да ги критикуваат нејзините кулинарски способности.

Денес за вечера одлучив да направам едностанви тестенини без месо, но со сос, опишува таа.

После тоа, Мерит додава доматен сос во тестенините и зеленчукот и семејната вечера е готова, а критиките брзо се појавија во коментарите.

– Тие кутри деца, што имаат да јадат – напиша еден ТикТокер, а мислењето на многумина беше дека нејзината храна личи на затворска храна и дека никогаш не би ја јаделе сами.

Меѓутоа, набрзо се огласија и оние кои почувствуваа потреба да ја бранат.

– Овие коментари веројатно ги пишуваат оние кои повторно греат нешто веќе подготвено за своите деца, а оваа жена храни 11 од нив – напиша една жена, па се огласија и други и се согласија дека секако не е лесно да се смисли разновидно и здраво мени. секој ден кој ќе ги задоволи сите за да ги задоволи.

https://www.tiktok.com/?is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.najzena.rs%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.najzena.rs%2Fporodica%2Fvesti%2F5018%2Fjadna-deca-sta-jedu-snimila-je-kako-sprema-veceru-za-11-malisana-a-kritikama-nikad-kraja%2Fvest&referer_video_id=7036946433357942022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *