УБАВА ВЕСТ: ГОЛЕМО HAMAЛУBAЊЕ на цената на горивата

Големо намалување на горивата е најавено за вечерва од полноќ.

ЕУРОСУПЕР 95 поевтинува за 3,5 денари, и вечерва од полноќ ќе се продава за 90 денари по литар. ЕУРОСУПЕР 98 поевтинува за 2 денари, и ќе се продава по 92 денари по литар.

Цената на ЕУРОДИЗЕЛ се намалува за три денари, и ќе изнесува 90 денари.

Цената на екстралесното масло се намалува за 3,5 денари и ќе чини 87,5 денари по литар. Се намалува и цената на мазутот за 0,6 денари, и ќе лини 52,8 денари по литар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *