Излезе и ВИДЕО: Како Ламбе го пали бугарскиот клуб – за малку ќе се повредел самиот

На видеото се гледа како тој го сторил делото

Порталот 4NEWS.mk објави ексклузивно видео како Ламбе Алабаковски го пали културниот центар „Иван Михајлов“- Битола.

На почетокот на месец јуни пејачот Ламбе Алабакоски се обиде да го запали културниот центар „Иван Михајлов“- Битола. Неговата постапка беше пречекана со големи пофалби на социјалните мрежи во Македонија.

На видеото се гледа како за малку Ламбе Алабакоски можел да се запалии самиот себе при извршувањето на делото

Видеото во продолжение

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *