ТЕЛОТО ПРОНАЈДЕНО НА ТИКВЕШКО ЕЗЕРО Е НА 34-ГОДИШЕН МАЖ – ПРИЈАТЕЛ ИМА МНОГУ НЕОДГОВОРЕНИ ПРАШАЊА

Според негов пријател останале многу неодговорени прашања

Телото кое беше пронајдено минатата недела покрај автомобил кај Тиквешкото езеро му припаѓа на исчезнатиот 34-годишен Николче Николовски од Буково, Битола, објави Фокус.

Од таму се вели дека Николовски ќе биде погребан утре на гроб иштата во село Буково, а неговите блиски велат дека причината за смр тта се уште не се знае бидејќи се чекаат резултати од обду кција.

Негов пријател пак во изјава за Фокус вели дека останале многу неодговорени прашања, за кои сметаат дека надлежните треба да им ги дадат одговорите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *