Како реагира таткото кога ќе влезе и ќе го види своето бебе со исцртани веѓи (ВИДЕО)

Како реагира таткото кога ќе влезе и ќе го види своето бебе со исцртани веѓи

Позитив на денот. Смејте се луѓе, сакајте се.

Не можам да ја погледнам сериозно во очите, вели тој.

Ова е најзабавното и најслаткото видео кое ќе го видите денеска и кое сигурно ќе ви го разубави денот.

Мајката на бебето решила да се пошегува со својот сопруг, па на нивното девојче му нацртала дебели вештачки веѓи согласно актуелните модни трендови. Таткото прсна во смеа кога го здогледа своето дете додека преслаткото девојче мирно седи на столчето за хранење и збунето ја следи реакцијата на татко ѝ.

Видеото го има подолу

Реакцијата на овој татко ја снимила мајката на бебето на мобилен телефон и ја објавила на Интернет, каде бебето со лажни веѓи стана хит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *