ДНЕВЕН ХОРОСКОП за четврток, 11 август: Скорпијата премногу се грижи, Стрелецот нема среќа во љубовта, но ОВОЈ ЗНАК, ѕвездите се погрижија денес се од рака да му иде

Овен

Љубов: Ако сте оптоварени со нови емотивни сомнежи, разговарајте искрено со саканата личност и инсистирајте да ја докажете вистината.

Бизнис:

Во заеднички интерес е актуелните проблеми да се решат што побрзо и без дополнителни компликации.

Здравје: Ќе уживате во психофизичка релаксација, опуштете се.

Бик

Љубов: Нема причина да се залажувате со лажни надежи или емотивни фантазии. Само она што е потврдено е безбедно.

Бизнис: Не треба да ги врзувате вашите интереси само за одреден тим на соработници, туку да си дозволите можност за поширок поглед на работата.

Здравје: Нема потреба да ги обвинувате другите за вашиот деловен неуспех, немојте да бидете неправедни кон личноста чии намери не ги знаете доволно.

Здравје:

Избегнувајте премногу напорни или стресни ситуации.

еко ве поттикнува да бидете во добро расположение. Во согласност со вашите афинитети, можете да создадете романтична атмосфера и да привлечете нечие внимание.

Бизнис:

Одбивате да прифатите туѓа улога во преговорите, не сакате да бидете надвор од главните настани на деловната сцена.

Здравје:

Слободното време посветете го на рекреација, ќе уживате во прошетка.

Лав

Љубов: Добрата волја прави чуда при средба со саканата личност. Доволно е да се види насмевка на задоволство на лицето на саканата личност.

Бизнис:

Треба да си ги поставите деловните цели и да ги подмирите постоечките сметки, не дозволувајте некој да ве предводи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *