Што би се случило ако македонските политичари заедно би биле на одмор? (Легендарно видео)

Дечкото го фалат дека добро ги „имитира“ политичарите.

Дали е навистина така?

Си „разговараат Апасиев, Талат, Стојанче, Пендаровски и Бранко Црвенковски“. Секако тоа не е реален разговор, туку добра шега која ја претставува дечкото од видеото.

Шо мислите, добар ли е?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *