Јоци НАЈАВУВА: Ќе открива кој со кого се плескал у ауткомоанда на двосед – а за тоа време уште те мислат за богородиче

Познатата новинарка Јорданка Ивановска Јоци повторно со интересен фејсбук статус го привлече вниманието.

Таа најави дека вечер ќе се занимава со тоа кој со кого се плескал и каде. Причината за тоа е што истите луѓе и згрешиле, па сега, како што вели таа „ќе прави таков хаос да не знаат каде да се селат“.

Вечер ќе се побавиме со разни швалери, швалерки, хех

пошто не сум јас кики-фрики, одма на сите кои ќе ми згрешат им влегувам ,,во кревет” и брате праам таков хаос, да нема да знаат каде да се селат. Ни Аљаска нема да ги собере!

Ќе ја фатиме убаво и една Данче, која ко највеча зелка не знае у што влезе и сега ништо не и е јасно, али уште ја убедуваат дека сè е под контрола.

Сами си побараа од екипава да ги растртам и да им се наебамсè.

И една госпоџа директорка ќе ја фатиме убаво од 2006, кој сè и помина у кревет. Ја не ги терав да ме вреѓаат со години преку разни нивни инсталации.

Него, ја никому не давам отчет у мојов живот. Си праам што сакам. Кој, што ќе пише триста лаги – ме заболе!
Вие сте тие кои ќе давате отчет по роднини, на мужеви, жени, децана пред кои се правите чисти христијани и врло морални, учителки ќе ве гледаат чудно пошто у шок, комшии ќе шепкаат, по маркети ќе се смешкаат и ќе трачарат, итн…
И ја може да сум сè у животов, баш сè, али никад не лажам! Тоа ми е една од убавите особини.

П.С: И немој на некој да му текнало да ми пушта плачки или други абери, сè тоа има да објавам!

Нема компромис со мене, до крај ќе терам!

Коа си таен аЃент со кодно име ,,Дада” за Москва, Белград и Лондон, ко ја нали, точно знаеш кој, кога се плескал у Аутокоманда кај Мане на двосед, а ги забораиле камерите на ,,сРанските служби”.

Со жутите штиклички на двоседот.

А, за тоа време, децата ти ги чувала свекрвата, која уште те мисли ,,богородиче”, пипува Јоци

Извор фејсбук статус

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *