Ѕвездите добро знаат – НЕ СЕ МАЖЕТЕ ЗА НИВ: 3 хороскопски знаци кои доживотно остануваат покрај „здолништето на мама“

Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак…

Некои мажи никогаш до крај не с еоттргнуваат од здолништето на мама. Мамини синови, мамини галеничиња, мамини „мармалади“ – ги викаме секако…

Рак
На осетливите Ракови им треба силното рамо на мајката, за да можат да плачат за сè и сешто. Тој ќе и го каже секој детал од својот живот и редовно маратонски ќе разговара по телефон со мајка си. Кога сте во контакт со такво момче, мора да сте свесни дека неговата мајка го знае целиот ваш љубовен живот. Внимание!

Лав
Лавовите се всушност независни и горди. Тие не дозволуваат никој ништо да не им докажува. Но, постои еден исклучок – нивната мајка. Таа секогаш ќе игра најважна улога во нивните животи. Сè што вели таа има својата тежина. Дури и кога се оддалечини од дома, таа одлучува за сите негови љубовни одлуки. За да биде во тек, тој е со неа најмалку еднаш неделно на колачи и кафе.

Стрелец
Мажите родени во знакот на Стрелец се среќни бидејќи живеат безгрижно. Тие се среќни да се релаксираат и не сакаат да размислуваат за сериозни нешта. Зошто? Кога станува збор за нешто сериозно, тогаш секогаш се обраќаат на мајка си за помош. Тој дури и носи и валкани алишта за да му ја испере облека и да му направи нешто убаво. Без мајката, животот би им бил многу потежок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *